Par mums

SIA Merrem Industriplasts ir uzņēmums, kura pamatnodarbošanās ir plastmasu un gumiju materiālu tirdziecība, mehāniskā apstrāde un gatavās produkcijas ražošana.

Gan lielās rūpnīcās, gan nelielās darbnīcās, kur detaļas remontētas vai izgatavotas no jauna, ir nepieciešami materiāli, no kā izgatavot attiecīgo izstrādājumu. Ja ražošana nenotiek sērijveidā un lielos apjomos, visas detaļas tiek izgatavotas no sagatavju materiāliem – apaļstieņiem, plāksnēm vai caurulēm. Mēs piedāvājam plastmasu un gumiju sagatavju materiālus iegādāties pie mums, jo mūsu gadiem uzkrātā pieredze un zināšanas par jaunākajiem plastmasu un gumiju materiāliem, ļauj ieteikt noteiktam pielietojumam vispiemērotāko materiālu! 

Mums ir plašas noliktavas gan Latvijā, gan Igaunijā, lai spētu vienmēr nodrošināt mūsu klientus ar piemērotāko materiālu un precīzākajiem izmēriem. Noliktavā pastāvīgi atrodas PA, PE, PET, POM, PTFE, PP, PC, PMMA, PVC, PEEK, PUR un citi materiāli. Regulāri sūtījumi no labākajiem Eiropas ražotājiem garantē profesionālu un uzticamu sadarbību ar mūsu klientiem!


© 2010 SIA "Industriplasts"